Video : Tipsbladet
Premier League

Mourinho spår et godt samarbejde mellem Lukaku og Zlatan

Når Zlatan Ibrahimovic returnerer til Premier League, kan angriberen forvente at spille i en angrebsduo med Romelu Lukaku.

På lørdag kan Manchester Uniteds fans glæde sig til at se Zlatan Ibrahimovic, når svenskeren atter er at finde i aktion på fodboldbanen.

Her er det ikke utænkeligt, at den 36-årige svensker skal spille sammen med Romelu Lukaku i angrebet. For selvom belgieren på det seneste har haft svært ved at ramme målet, kommer Zlatan Ibrahimovic ikke til at overtage hans plads. Det fastslår svenskerens manager.

I stedet ser José Mourinho en god mulighed for et stærkt samarbejde.

- Det er simpelt. Gode spillere kan spille sammen. Problemer opstår kun, når spillerne er dårlige. Men gode spillere kan sagtens spille sammen, siger José Mourinho i et interview med Sky Sports.

I sidste sæson scorede Zlatan Ibrahimovic 26 mål i løbet af sine 48 kampe. Derfor vil den portugisiske cheftræner nu håbe på, at angrebet kan blive garant for mål, da Romelu Lukaku ikke har scoret i de seneste syv kampe i Premier League.

Allerede i morgen kan den rutinerede svensker komme i spil, når Manchester United møder Newcastle United på hjemmebane. Det sker klokken 18.30.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.