Bayern trækker fra i Bundesligaen: Nu seks point foran andenpladsen
Foto: Getty Images
Bundesliga

Bayern trækker fra i Bundesligaen: Nu seks point foran andenpladsen

Spændingen i den tyske Bundesliga bliver stille og roligt pillet ud efter Leipzig snublede trods overtal mod Leverkusen. Bayern derimod tromler modstanderne ned.

Der er sket meget i Bayern München siden man valgte af fyre italienske Carlo Ancelotti som cheftræner i klubben og erstatte ham med Jupp Heynckes, der er en gammel kending i klubben. 

De har fået vendt situationen rundt, erobret førstepladsen og nu har de lagt pænt afstand ned til de nærmeste forfølgere, så det nu ligner endnu et mesterskab til den sydtyske trup - særligt efter deres 3-0-sejr over Augsburg, mens RB Leipzig med Yussuf Poulsen på bænken kampen igennem blot fik 2-2 mod Leverkusen, trods at Leipzig spillede 11 mod 10 i 38 minutter.

Bayern Münchens sejr kom på baggrund af en scoring fra Arturo Vidal efter godt en halv times spil, hvorefter Bayerns stærke, polske frontløber Robert Lewandowski sendte to scoringer i mål. Dette kommer i øvrigt efter en tid, hvor han selv har været ude og bede om forstærkning til klubben, hvis de ikke vil overhales på længere sigt.

De to resultater betyder, at Bayern nu er kommet seks point foran Leipzig, og det ser nu endelig ud til, at Bayern har fået godt gang i det tog, som de sidste fem sæsoner er blevet til Bundesliga-titler.

Jupp Heynckes stoppede i klubben tilbage i 2013, hvor han havde ført klubben til en Treble med mesterskab, pokaltitel og Champions League-triumf. Derefter blev først Pep Guardiola og siden Carlo Ancelotti ansat i klubben, men ingen af dem har kunne gentage Heynckes resultat fra dét år.

I næste runde skal Bayern møde Mönchengladbach.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.