Schøne scorede i kæmpe Ajax-målfest
Foto: Getty Images
Benelux

Schøne scorede i kæmpe Ajax-målfest

Det er ikke hver dag, at man taber med 0-8 på hjemmebane, men det gjorde Breda lørdag aften til Ajax.

Ajax-danskerne Lasse Schøne og Kasper Dolberg var lørdag aften med en i sand målfest, da de vandt med 8-0 over Breda i den hollandske Æresdivision. Begge danskere var med fra start i opgøret, men kun Schøne lykkedes at komme på måltavlen.

Det gjorde han til 5-0 i opgøret på et straffespark, hvor han sendte målmanden til højre og han selv sparkede til venstre. Stensikkert af den danske midtbanegeneral, som også stod bag to assister i løbet af kampen. 

For Kasper Dolberg blev det ikke til mål eller assister, og han blev skiftet ud efter en times spil for Klaas-Jan Huntelaar, som gik ind og scorede kampens syvende scoring i opgøret. De øvrige scoringer i kampen kom fra David Neres med en scoring plus tre fra den hollandske landsholdsspiller Donny van de Beek og to fra Matthijs De Ligt.

Foruden de to Ajax-danskere, så kom Thomas Enevoldsen ind for Breda lige efter Schøne havde scoret på sit straffespark, og det lykkedes altså ikke for den tidligere AaB'er at sætte en prop i for Ajax-offensiven.

Med sejren er Ajax nu på andenpladsen i den bedste hollandske række, hvor de nu har fem point op til PSV Eindhoven på førstepladsen.

I næste runde skal Ajax se om de kan følge op på scoringsfesten, når de møder Roda på hjemmebane.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.