AaB om bænket Meilinger: Ikke fordelagtigt for spiller eller klub
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

AaB om bænket Meilinger: Ikke fordelagtigt for spiller eller klub

Den østrigske kantspiller Marco Meilinger er langt fra spilletid i AaB, og nu fortæller Morten Wieghorst, at man har i sinde at sætte sig ned med Meilinger og vurdere situationen.

Karrieren startede godt for Marco Meilinger i AaB, da han skiftede til klubben i sommeren 2016, men efter at være fast med til at begynde med, gled østrigeren stille og roligt ud af billedet, holdet og kamptruppen.

I denne sæson har Marco Meilinger bare spillet to Superliga-kampe for AaB - det var tilbage i august, hvor det blev til 136 minutters fodbold - og der er en chance for, at de to kampe også bliver de sidste i AaB-trøjen for 26-årige kantspiller, der har halvandet år igen af sin aftale med klubben.

Træner Morten Wieghorst fortæller i podcasten Ridposten, at man har i sinde at evaluere med Marco Meilinger.

- Jeg vil sige, at Marco stadig er en god spiller, men jeg har valgt at prioritere anderledes, og det har jeg selvfølgelig valgt at gøre ud fra de præstationer, Marco har leveret, sammenlignet med hvad andre spillere har kunnet give.

- Vi gav for eksempel Thellufsen meget spilletid i foråret. Edison Flores har vi, og vi ser ham som en bærende spiller. Han er peruviansk landsholdsspiller Frederik Børsting har vi spillet med, og det er simpelthen bare konkurrencen.

Når det er sagt: Hvis du er udlænding, har du ingen interesse i slet ikke at være i truppen eller sidde på bænken i lange perioder, som Marco har gjort, så vi vil sætte os ned med Marco og snakke med ham. Han har stadig kontrakt jo. Men det er ikke en fordelagtig situation for hverken spiller eller klub, siger AaB-træneren i Ridposten.

Marco Meilinger skiftede til AaB fra Austria Wien - han har tidligere spillet for Red Bull Salzburg og har ungdomslandskampe for Østrig på cv'et. I sidste sæson blev det til 29 Superliga-kampe for Marco Meilinger.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.