Video : Tipsbladet
Superliga

Tibbling: Vi vinder, selvom vi spiller dårligt

Simon Tibbling tror på, at det bliver et andet kampbillede mod Silkeborg IF i forhold til sidste gang, Brøndby IF mødte jyderne.

For lige over en måned siden var Brøndby IF på vej mod afgrunden på hjemmebane mod Silkeborg IF, da de kom bagud 1-0 i første halvleg, men et rødt kort vendte kampen, så de blå-gule vandt 4-1.

Det afspejlede den stime, som Brøndby IF vinder, selvom de ikke præsterer til sit maksimale. Vestegnsklubben har vundet de sidste syv kampe i Superligaen, og det skal blive til otte mod Silkeborg IF på søndag.

Simon Tibbling mener dog, at det bliver en anderledes kamp, end da de mødte hinanden i oktober.

- Når du vinder, får du ekstra selvtillid, og så fortsætter man med at vinde. Det gør, at holdet vokser, og vi har fået gang i vores spil. Og selv når vi ikke har spillet så godt, har vi vundet.

-  Kampen i Silkeborg bliver anderledes end den herhjemme. Det er også kunstgræs, vi skal spille på, og det gør kampen lidt anderledes. Det bliver en helt anden kamp, og de vil være motiverede af at spille på hjemmebane, siger Simon Tibbling til Brøndby IF’s hjemmeside.

Brøndby IF topper Superligaen med et point ned til FC Midtjylland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.