Hobro-back glæder sig over fuld tid trods nederlag
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Hobro-back glæder sig over fuld tid trods nederlag

Det var godt for Jacob Tjørnelund at få 90 minutter igen, selv om Hobro IK tabte. Det er ikke meget, han har spillet i denne sæson.

I en sæson, hvor holdets soliditet har båret Hobro IK langt, var gårsdagens 3-0-nederlag til OB ukarakteristisk for oprykkerne. Men selv om der kollektivt ikke var meget at glæde sig over, kan Jacob Tjørnelund trods alt finde en smule personlig trøst.

Backen spillede nemlig alle 90 minutter for anden kamp på stribe, og så gjorde det mindre, at det var i den forkerte side af forsvaret for den højrebenede Tjørnelund. Det var hans blot anden startplads i denne sæson, efter han fik de første måneder ødelagt af først et skadesefterslæb fra sidste sæson og siden en lyskeskade i en pokalkamp.

Derfor var der, trods det forholdsvis store nederlag, lidt at smile af for Hobro-spilleren.

- Skaden i pokalkampen i Slagelse gjorde virkelig ondt, fordi jeg havde kæmpet så hårdt for at komme tilbage. Men nu er det bare fedt at være med igen, og for anden uge i træk kan jeg sige, at jeg har spillet 90 minutter uden, jeg kan mærke noget bagefter, siger han til Nordjyske.

Det var imidlertid ikke alle aktioner, der forløb lige heldigt for Jacob Tjørnelund, der var impliceret i OB's 1-0-mål. Det var ham, der tabte den fysiske duel med Anders K. Jakobsen, der lagde bolden ind i fødderne på målscorer Jóan Símun Edmundsson.

Trods nederlaget fastholder Tjørnelund og co. deres plads i toppen af Superligaen og ligger fortsat nummer fire. Deres næste opgave er hjemmekampe mod AC Horsens på søndag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.