Bedst og værst: AK slog til og Tjørnelund blev sat af

OB vandt 3-0 hjemme over Hobro i Superligaen. Vi har zoomet ind på, hvordan det gik til.

OB - Hobro 3-0 (2-0)

1-0 Joan Simun Edmundsson 16'
2-0 Anders K. Jacobsen 45+1'
3-0 Rasmus Festersen 72'

Kampens bedste:

OB:

I OB har de fået en angriber, der laver mål. Anders K. Jacobsen lavede sit syvende sæsonmål mod Hobro, da han på flotteste vis headede bolden i mål i slutningen af første halvleg. Tidligere havde angriberen leveret oplægget til Joan Simun Edmundssons åbningsmål. Han var konstant en trussel mod Hobro-forsvaret, inden han blev skiftet ud i det 68. minut.

Hobro:

Der var ikke meget at glæde sig over hos udeholdet på EWII Park, men Pål Alexander Kirkevold virkede som en spiller, der jagtede sit 14. ligamål. Nordmanden fik ikke meget hjælp af sine holdkammerater, så han måtte selv finde frem til sine chancer. Det gjorde han et par gange, men den sidste skarphed manglede. I sidste minut var han ved at fremtvinge et direkte rødt kort til Kenneth Emil Petersen, men i stedet rejste han sig hurtigt op igen og fik fat i bolden i forsøget på at score.

Kampens værste:

Det var ikke nogen god kamp for Jacob Tjørnelund, som blev overmatchet af Anders K. Jacobsen ved kampens første mål, og generelt havde han sine udfordringer på venstre back. Det ligner ikke et genvalg til Tjørnelund, når Jesper Bøge er klar til at spille igen.

Kampens detalje:

OB scorede to flotte mål, men Anders K. Jacobsens mål til 2-0 kort før pausen var det flotteste. Jens Jakob Thomasen spillede en flot bold ned bag Hobro-forsvaret, og her fik Anders K. Jacobsen hovedet på bolden. OB-topscoreren dirigerede med et følt hovedstød bolden over Jesper Rask i Hobro-målet. Det lignede en rigtig skarpretter.