Video : Tipsbladet
La Liga

Bale assisterede i Real-skuffelse

Real Madrid formåede blot at få 2-2 hjemme mod upåagtede Fuenlabrada i pokalturneringen, men gik videre alligevel.

Det var et reservespækket Real Madrid mandskab, som stillede op på Bernabeu, da de tirsdag aften spillede sig videre til ottendedelsfinalerne i den spanske pokalturnering, Copa del Rey.

Selvom Gareth Bale gjorde comeback og stod bag en flot assist, måtte det soanske storhold nøjes med 2-2 hjemme mod Fuenlabrada fra den tredjebedste række.

Det lykkedes for udeholdet at bringe sig i front, da Luis Milla via et drøn på overliggeren efter 25 minutters spil, bragte gæsterne i front.

Den føring holdt indtil Gareth Bale, der har været ude i lidt over en måned, blev sendt på banen efter en times tid. Den walisiske winger kom hurtigt i fokus, da han assisterede Borja Mayoral.

Samme Mayoral bragte Real Madrid i front inden Fuenlabrade fik udlignet kort før tid.

Det uafgjorte resultat betød dog ikke så meget, fordi Real Madrid havde vundet den første kamp med 2-0 på udebane, så selvom resultatet ikke var prangende, er de alligevel videre med samlet 4-2.

Den franske træner, Zinedine Zidane, havde ikke overraskende valgt at sende reserverne på banen fra start, men alligevel var der spillere som Keylor Navas, Theo Hernández og Mateo Kovacic at finde i startopstillingen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.