Svensk avis: Lewicki vil ikke til Brøndby
Foto: Getty Images
Superliga

Svensk avis: Lewicki vil ikke til Brøndby

Ifølge svenske Kvällsposten er Oscar Lewicki ikke interesseret i at komme til Brøndby IF.

Brøndby IF har mange dygtige midtbanespillere som Christian Nørgaard, Simon Tibbling, Besar Halimi, Lasse Vigen Christensen og Kasper Fisker, men det handler hele tiden om at kigge frem og forsøge at gøre holdet bedre. Også på positioner, hvor man er stærkest.

Og Troels Bech kan meget vel være interesseret i at styrke midtbanen, om ikke andet fordi der er muligt, at klubben mister en profil eller to på midtbanen til sommer, for eksempel Christian Nørgaard.

Blandt emnerne, der har været kædet til Brøndby denne vinter, er kontraktfrie Oscar Lewicki. Svenskeren, der er på landsholdet, er 25 år og på vej ind i sin bedste fodboldalder, og Brøndby har således forsøgt at lokke det tidligere Bayern München-talent til Vestegnen.

Lewicki har været på besøg i Brøndby, men det har angiveligt ikke været nok til at overbevise Lewicki, for ifølge svenske Kvällsposten er Oscar Lewicki ikke interesseret i at komme til Brøndby. Dermed lader han til at være ude af billedet for den danske klub.

Lewickis  kontrakt med Malmö udløber om et par uger, og han har udtalt, at han gerne vil til udlandet, mens Malmö FF stadig håber på at forlænge med midtbanespilleren.

Kvällsposten skriver også, at interessen fra polske Legia, der blev skrevet om tidligere mandag, heller ikke er gengældt fra Lewickis side. Svenskeren, der også har polsk statsborgerskab, er ikke interesseret i klubben. Ligesom med Brøndby har Lewicki været på besøg i den polske klub.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.