Durmisi med i Betis-sejr

Venstrebacken Riza Durmisi var atter at finde i startopstillingen hos Real Betis, som vandt 2-0 ude mod Malaga.

Fire nederlag i deres seneste seks kampe kunne Betis notere sig, inden de skulle en tur til Malaga mandag aften.

Det skulle vise sig at blive et vendepunkt for Durmisi og holdkammeraterne fra Sevilla-klubben.

Kampen var 24 minutter gammel, da Betis viste flot opspil.

Sergio Leon blev fundet med en nøjagtig frispilning af Joaquin, hvorefter han afsluttede på fornemste vis til 1-0.

Generelt var Betis mest på bolden, men det var Malaga, som fik sendt flest skud afsted mod mål - uden held.

Anden halvleg var bare fem minutter gammel, da Antonio Barragan sendte en høj bold til Victor Camarasa, der kom først til bolden og headede den ind til 2-0.

Efter 66 minutter fik Riza Durmisi en gylden chance for endegyldigt at lukke kampen. den danske landsholdsspiller fik bolden foran Malaga-målet. Hans forsøg er desværre for unøjagtigt og bolden suste forbi højre stolpe.

Kort inden chancen til Durmisi var Malaga blevet reduceret til ti mand, fordi Adrian fik tildelt rødt kort for usportslig adfærd.

Sejren giver Betis point til toppen af tabellen, hvor de indtager en 8. plads 3 point fra Villareal på den Europa-adgangsgivende plads.