Örgryte ved ikke om Elmander er på vej til Galatasaray
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Rygter

Örgryte ved ikke om Elmander er på vej til Galatasaray

Galatasaray rygtes i de svenske medie interesseret i at tilknytte Johan Elmander som assistenttræner, men hans nuværende klub kan ikke få fat i ham.

Den tidligere Brøndby- og landsholdsangriber, Johan Elmander, har et år tilbage på sin kontrakt med Örgryte IS, men kan allerede nu være på vej til et trænerjob i Tyrkiet.

Den 36-årige angriber rygtes tæt på et skifte til Galatasaray, hvor han skal agere assistentræner, men hans nuværende klub Örgryte IS kan hverken be- eller afkræfte historien, da de ikke har kunne få fat på deres træner.

- Vi har ikke fået fat på Johan. Det kan måske lyde lidt underligt, men spillerne har ferie, og vi bestemmer ikke over, hvor de er, eller hvad de laver. Men jeg har både ringet og sendt en tekstbesked. Vi får se, hvornår han giver lyd fra sig, fortæller klubbens formand, Joacim Nordh, til GP.

Joacim Nordh bekræfter samtidig, at den tyrkiske klub ikke har kontaktet Örgryte.

- Nej, det har de ikke, siger Nordh til GP.

Örgryte har heller ikke diskuteret det internt, om de er villige til at lade deres træner gå.

- Nej, lige nu er det bare rygter, så vi har ikke diskuteret det. Det er klart, at mange mennesker undrer sig, men jeg sagde, at vi skulle snakke om det, når der kommer noget konkret, siger Nordh til GP.

Galatasaray ventes at ansætte Fatih Terim som træner snart, og meldingen fra NTV Spor er altså, at han gerne vil have Elmander med som assistenttræner.

Elmander har været i Örgryte siden januar 2017, efter han forlod Brøndby IF.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.