Video : Tipsbladet
Skandinavien

Jeppe Andersen: Havde gerne set, Michelsen var blevet

Det har ikke været lutter lagkage under Jakob Michelsen i Hammarby, men Jeppe Andersen havde gerne fortsat under sin danske cheftræner. Det har dog været svære betingelser for Michelsen sommetider.

Jeppe Andersen har prøvet det før. I sine fire år i Esbjerg fB spillede han under fem forskellige cheftrænere, så trænerfyringer er ikke ligefrem nogen ny disciplin for ham. 

Alligevel kan man godt ærgre sig, når det sker. For Andersen kunne godt lide Jakob Michelsen, der netop er blevet fyret af Hammarby, og han ville ikke have problemer med at fortsætte under sin landsmands ledelse.

- Det var ham, der hentede mig til klubben i samarbejde med sportsdirektøren, og det er altid ærgerligt, når ham, som hentede én, bliver fyret efter et halvt år. Jeg havde gerne set, at han var blevet, men der er ikke andet for end at se, hvem vi nu får, og så bare klø på, siger Jeppe Andersen til tipsbladet.dk.

- Sådan er det i fodboldverdenen, det går sateme så hurtigt. Om en uges tid er man, forstå mig ret, videre i teksten. Det er man nødt til at være.

Jakob Michelsen blevet fyret, selv om klubben opnåede sin højeste placering i ni år i sidste sæson, men ifølge svenske medier handler fyringen mest om interne stridigheder. En magtkamp med sportschefen, store udskiftninger på holdet og i taktikken.

Siden Jeppe Andersen kom til klubben i sommer, har det hele da heller ikke kørt på skinner trods den historisk set fine placering.

- Det har jo ikke været lutter lagkage her i efteråret, hvor vi fik nogle skader til nogle ret afgørende spillere. Udover det er der kommet en masse nye spillere til i det sidste halve år, og det har været et stort puslespil, der skulle samles. Det har ikke været de letteste betingelser, han har arbejdet under, i hvert fald ikke det sidste halve år, siger Jeppe Andersen.

- Jeg ved ikke, om man kan kalde det retfærdigt eller ej, men det har i hvert fald været nogle svære betingelser. Vi kunne også mærke som spillere, at det er ikke har kørt 100 procent det sidste halve år. Det er nok en blanding af nye spillere og skader.

Om Michelsen har fået tildelt svære betingelser fra klubbens ledelse, eller om han selv har gjort sig skyldig i for store udskiftninger og for lidt kontinuitet, vil Jeppe Andersen ikke forholde sig til.

- Det ved jeg sgu ikke. Det tror jeg, jeg vælger at undlade at svare på, siger han.

En af klubbens andre danskere, Bjørn Paulsen, sagde tidligere til tipsbladet.dk, at han var lidt i chok over fyringen. Hammarby-truppen er ikke samlet, så Jeppe Andersen har ikke nogen fornemmelse af, hvordan nyheden er blevet modtaget i resten af truppen.

- Vi møder ind på mandag, så vi får måske en fornemmelse af det der. Det har vi højest sandsynligt også en ny træner, siger midtbanemanden.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.