Video : Tipsbladet
Superliga

Jakob Ahlmann håber på comeback i weekenden

Søndag spillede Jakob Ahlmann for AaB's reservehold, og nu håber forsvarsspilleren på at blive klar til førsteholdets mødet med Brøndby IF.

I løbet af ligalandsholdsturen i Dubai måtte Jakob Ahlmann afbryde sit ophold grundet en overbelastning i knæet. Men i søndags var han atter tilbage for AaB, da han spillede 45 minutter i en reserveholdskamp mod Jammerbugt FC.

Derfor kan hjemmeholdets fans muligvis forvente at se Jakob Ahlmann på banen, når AaB tager imod Brøndby IF på søndag.

- Det kommer selvfølgelig an på, hvordan det forløber i løbet af ugen, men jeg har ikke en fornemmelse af, at det er helt urealistisk, at jeg kan komme i spil til den kamp. Skaden har selvfølgelig givet mig et lille efterslæb, men så lang tid har jeg heller ikke været ude, siger den danske forsvarsspiller til Nordjyske. AaB-spilleren har misset samtlige kampe i forårets opstart og har ikke spillet et Superliga-opgør siden mødet med FC København tilbage i december.

Søndag bliver det givetvis svært for AaB at hente point fra flyvende Brøndby IF, men den nordjyske klub er trængende efter et sent nederlag til Silkeborg IF i sidste runde.

Morten Wieghorsts tropper er formentlig opsat på at forbedre den nuværende situation, der placerer AaB på ottendepladsen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.