Video : Tipsbladet
Benelux

Nicolai Jørgensen: Har haft nogle personlige problemer

Nicolai Jørgensen fortæller, at han har haft nogle personlige problemer udenfor banen, men nu kan han igen fokusere fuldt ud på fodbolden.

2018 har indtil videre været et målløst år for Nicolai Jørgensen, der godt nok fik netmaskerne til at blafre, da Feyenoord søndag mødte PSV Eindhoven, men danskerens scoring blev annulleret for offside, og så tabte Rotterdam-klubben 1-3.

Nicolai Jørgensen blev i sidste sæson topscorer i Æresdivisionen med 21 mål, men i denne har han ikke helt ramt det samme niveau, og efter 25 ligakampe står den tidligere FC København-spiller noteret for syv mål.

- Jeg tror, at vi alle kæmper lidt. Det er ikke sjovt, når man ikke vinder og for mit eget vedkommende, når jeg ikke scorer. Det eneste, jeg kan gøre, er at fortsætte med at arbejde hårdt, og så er jeg sikker på, at det nok skal komme igen, siger Nicolai Jørgensen til Fox Sports.

Nicolai Jørgensen tiltrak sig interesse fra Premier League-klubben Newcastle United i januars transfervindue, men det blev aldrig til et klubskifte. Danskeren tilskriver overhovedet ikke den del nogen betydning for de mindre gode præstationer.

I stedet fortæller Nicolai Jørgensen, at det ikke kun er inde på banen, han har haft det svært. 

- Jeg har haft nogle personlige problemer de seneste par måneder, men nu er jeg tilbage, og det skal ikke være nogen undskyldning. Det handler om at spille godt og arbejde hårdt i alle kampe. For mig handler det nu om at begynde at score mål igen, og jeg er sikker på, at alt nok skal blive godt igen, lyder det fra Feyenoord-angriberen.

Nicolai Jørgensen missede blandt andet opgøret mod Sparta Rotterdam kort før jul af private årsager. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.