Video : Tipsbladet
Superliga

Yussuf Poulsen: Håber for alt i verden, Lyngby klarer sig

Yussuf Poulsen fulgte tæt med i Lyngby BK's overlevelseskamp, og han krydser fingre for, at hans barndomsklub klarer sig fremadrettet og ikke igen ender faretruende tæt på en konkurs.

Lyngby Boldklub var faretruende tæt på en konkurs i februar, men en række lokale investorer reddede de kongeblå, der med forsinkelse fik udbetalt løn til spillerne. Faren er i første omgang drevet over i Lyngby, men der er ingen tvivl om, at der venter klubben hårdt arbejde fremadrettet.

Rigtig mange mennesker fulgte med i dramaet omkring Lyngby BK i de dage i februar, hvor klubbens skæbne blev beseglet, og det gjaldt også den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen, der trådte sine teenagestøvler i klubben, hvor han også fik sin Superliga-debut. Det var også fra Lyngby, han blev solgt til RB Leipzig i 2013.

- Jeg fulgte med og har også snakket med nogle personer omkring klubben. Det var selvfølgelig en ærgerlig situation, men indtil videre har de heldigvis klaret sig, og det håber jeg for alt i verden, de bliver ved med, for det er en klub, som har betydet rigtig meget for mig, siger Yussuf Poulsen til tipsbladet.dk.

Yussuf Poulsen var langt fra den eneste spiller med en fortid i Lyngby BK, der fulgte klubbens kamp for overlevelse. Andreas Bjelland og Brian Hamalainen har eksempelvis begge hjulpet klubben økonomisk, og Yussuf Poulsen krydser fingre for, at hans barndomsklub klarer den fremadrettet.

- Det var den klub, der bragte mig videre, og det var i Lyngby, jeg fik mine første seniorkampe. Mange af mine vigtige ungdomsår har jeg tilbragt i klubben, så det har været en altafgørende klub for min karriere. Det ville være rigtig trist at se dem gå ned, lyder det fra Yussuf Poulsen.

23-årige Yussuf Poulsen spillede 36 førsteholdskampe for Lyngby BK, og langt størstedelen var i 1. division, men det blev også til fem kampe i Danmarks bedste fodboldrække. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.