Video : Tipsbladet
Skandinavien

Rosenborg-spiller: Kunne have gjort det lige så godt som Bendtner

Nicklas Bendtners holdkammerat føler, at han kunne have gjort det mindst lige så godt som danskeren i sæsonens to første kampe.

I 2015 blev Alexander Søderlund topscorer i den bedste norske række med 22 mål, og i 2017 blev Nicklas Bendtner ligatopscorer med 19 mål.

I øjeblikket er de to ekstopscorere samlet under samme tag i Trondheim. Nicklas Bendtner er fortsat i Rosenborg BK, mens Alexander Søderlund vendte hjem til Norge i januar efter et ophold i Saint Etienne. Dermed råder cheftræner Kåre Ingebrigtsen over to gode angribere, men han spiller kun med en enkelt spidsangriber i sin 4-3-3-formation, og det har indtil videre kostet Søderlund pladsen, mens Nicklas Bendtner har spillet de to første ligakampe fra start.

Det er ikke en situation, der behager den norske angriber.

- Jeg synes, at han (Bendtner, red.) er en rigtig god spiller. Det er der ingen tvivl om. Men som de første to kampe har forløbet, føler jeg, at jeg kunne have gjort det mindst lige så godt, siger Alexander Søderlund til Adresseavisen.

Rosenborgs cheftræner ser det som et luksusproblem.

- Jeg føler det ikke som et dilemma. Om blot et par uger spiller vi tre kampe om ugen, og så får vi brug for begge. Det har hele tiden været planen. Det gjorde vi også med Matti (Matthías Vilhjálmsson, red) og Nicklas, så det bliver ikke anderledes nu, siger Kåre Ingebrigtsen.

Rosenborg har fået et point i de første to ligakampe. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.