Video : Tipsbladet
Superliga

William Kvist: Brøndby er en tand bedre end FCM - desværre

FC København har netop tabt med ét mål til både Brøndby IF og FC Midtjylland. William Kvist vurderer, at de blågule er en anelse bedre.

Det er ikke meget, der skiller FC Midtjylland og Brøndby IF i toppen af Superligaen. Faktisk kun en bedre målscore til sidstnævnte. Og i den forgangne uge har begge hold vundet med ét mål over FC København.

Ja, kampen om mesterskabet er tæt, inden de to hold mødes i en direkte duel på torsdag. Det er dog Brøndby, der står stærkest forud for det opgør, vurderer William Kvist, efter han og FCK netop har mødt begge mesterskabsbejlere.

- Al cadeau til Midtjylland. Jeg synes, det er et fint hold og har et godt koncept. Begge hold, kan man sige, har nogle styrker. Jeg må sige, at jeg synes, Brøndby er en tand bedre - desværre, siger FCK-anføreren med et smil til Canal 9.

- Vi har i hvert fald haft større problemer mod dem, synes jeg. Men Midtjylland har nogle skarpe ting, synes jeg også, så jeg tror, det bliver spændende og lige.

Se hele interviewet med William Kvist i videoen herunder.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.