Video : Tipsbladet
Superliga

William Kvist optimerer VM-forberedelser efter reservetjans i FC København

William Kvist har fokus på at ændre i sin træning, efter han er røget ud på bænken i FC København. Det skal sikre ham gode betingelser forud for VM-slutrunden.

Ståle Solbakken har været en tur i idékassen og givet Rasmus Falk en plads på den centrale midtbane sammen med Carlos Zeca. Det er gået ud over William Kvist.

Den rutinerede midtbanespiller har været fast mand for både FC København og det danske landshold gennem længere tid, men den manglende spilletid kan muligvis påvirke en startplads til sommerens VM-slutrunde.

Derfor tager FC København-spilleren nu sine forholdsregler, og det inkluderer blandt andet ekstra løbe- og styrketræning.

- Jeg har lagt et godt program i forhold at få noget ekstra træning, få ekstra løb og få ekstra styrke ind, fortæller William Kvist i et interview med Canal 9.

Mens William Kvist forsikrer, at formen frem mod VM bliver rigtig god, slår han dog også fast, tjansen som reserve ikke passer ham.

Se hele interviewet med FC København-spilleren i videoen øverst i artiklen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.