Video : Tipsbladet
VM

Landsholdslæge: Agüero kan få svært ved at blive helt klar til VM

Sergio Agüero kan få svært ved at blive klar til sommerens VM-slutrunde, mener en læge for det argentinske fodboldforbund.

Manchester City må formentlig undvære Sergio Agüero i sæsonens resterende kampe, og muligvis kommer angriberens skade også til at påvirke det argentinske landshold.

Det vrimler med gode angribere med argentinsk pas, men mens spillere som Paulo Dybala og Mauro Icardi ikke er blandt landstrænerens favoritter, er Sergio Agüero en stor profil for det sydamerikanske land.

Manchester City-spilleren er også tiltænkt en stor rolle ved sommerens VM-slutrunde, men en skade kan nu sætte en stopper for deltagelsen.

Angriberen er blevet opereret for en skade i knæet, som har drillet ham gennem flere uger, og den argentinske landsholdslæge frygter, at det kan betyde, at han ikke bliver helt klar til slutrunden i Rusland.

- Jeg forestiller mig, at han ikke vil ankomme 100 procent klar med den begrænsede tid, der er tilbage inden VM-slutrunden. Anatomien er anatomi. Skaden er, hvad det er. Han kan forsøge, men jeg tror ikke, at han vil være helt klar, fortæller Homero D’Agostino til Radio 10.

Sergio Agüero har spillet en stor sæson for Manchester City, hvor det er blevet til 30 mål i 39 kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.