Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Fischer og Boilesen viste ikke VM-form

Vi har kigget nærmere på Superliga-kampen mellem AaB og FC København.

AaB - FC København 1-0 (0-0)
1-0 Kasper Kusk (94')

Kampens bedste

AaB:

Gennem hele kampen var Kasper Kusk en evig trussel mod FC Københavns forsvar, og midtbanespilleren lignede en, der havde noget at bevise. Han krydrede en god indsats med at blive matchvinder i overtiden. 

FC København:

Stephan Andersen havde flere store redninger i løbet af kampen, og han sørgede for, at sidste sæsons danske mestre havde muligheden for tre point indtil slutningen af kampen. Var chanceløs ved scoringen. 

Kampens værste

Viktor Fischer har været helt fantastisk for FC København indtil videre i dette forår, men han må håbe, at Åge Hareide ikke så med mod AaB, for her havde han en regulær offday. I sidste minut endte Nicolai Boilesen også med at koste et mål, da han tabte en fysisk duel til Jannik Pohl. Den slags er dyre. 

Kampens detalje

FC København siger farvel til Robin Olsen efter denne sæson, og klubben har hentet Jesse Joronen som afløser for svenskeren. Stephan Andersen har dog ikke tænkt sig at give finnen tjansen som førstemålmand uden kamp. I de seneste uger har den nuværende FC København-målmand således storspillet, og han præsterede undervejs i opgøret en storslået refleksredning på en afslutning fra Rasmus Thellufsen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.