Nedved: Juventus er altid under angreb
Foto: Getty Images
Serie A

Nedved: Juventus er altid under angreb

Hvad enten det er kritik af træneren eller modstand på banen, så føler Nedved, at Juventus altid er udsat for angreb - og sådan har det været i 100 år, forklarer han.

Juventus vandt i denne sæson for syvende gang i træk det italienske mesterskab. I denne omgang var det foran Napoli, som længe pressede Juventus. Klubbens vicepræsident og tidligere topspiller Pavel Nedved har derfor bedt om, at man giver noget respekt til træner Max Allegri, som han synes har modtaget for meget kritik.

Det gjorde han til et golf-velgørenhedsarrangement, skriver det italienske nyhedsbureau ANSA.

- Vi fortjente det hele på banen, og det kan ingen modsige, for vi er de bedste i Italien. Det er ikke kontroversielt at sige, fordi sådan har det været i 100 år. Juventus er altid under angreb. Det er naturligt for os, og vi er ligeglade. Vi tænker kun på at komme fremad, forbedre os og vinde trofæer, siger Nedved.

Han peger desuden også på, at Allegri har bygget et stærkt hold op, som nu har vundet The Double i Italien fire år i træk, og det ser han gerne fortsætte, og derfor skal de også blive endre bedre i næste sæson.

Som en del af at forbedre sig, så høre der også nyindkøb til, og det løfter tjekken en lille smule af sløret for.

- Vi vil selvfølgelig gerne forstærke os til næste sæson. Særligt fordi alle gerne vil slå os, som det altid er tilfældet. Når man har vundet så meget de seneste år, så bliver det bare sværere og sværere at gentage det, lyder det fra Juventus-bossen.

Juventus er senest blevet sat i forbindelse med spillere som Alvaro Morata og Anthony Martial på rygtebasis.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.