Pressemøde tirsdag: Fransk TV forventer at Griezmann bliver i Atletico
Foto: Getty Images
La Liga

Pressemøde tirsdag: Fransk TV forventer at Griezmann bliver i Atletico

Der er pressemøde med Antoine Griezmann tirsdag eftermiddag, hvor det forventes, at han vil melde, at han bliver i Atletico.

I løbet af tirsdag eftermiddag vil det franske landshold afholde et pressemøde, og her vil en af de fremmødte spillere være Antoine Griezmann. I den forbindelse forlyder det, at han vil fortælle, hvad han skal efter VM.

Længe har han fortalt, at han ville finde frem til sin beslutning om sin fremtid før VM. Her skulle valget angiveligt stå mellem hans nuværende klub Atletico eller FC Barcelona, og ifølge franske Canal +, så er valget landet på Atletico.

Det vil den franske offensivspiller fortælle ved pressemødet, forlyder det, og dermed vil der blive lukket ned for spekulationerne, således han kan spille et VM uden at skulle tænke mere over dét tema.

Griezmann skulle have været tæt på at lukke en aftale med Barcelona, men Atletico var tilsyneladende klar med et modsvar i form af en ny og forbedret kontrakt til franskmanden, som ville gøre ham til den bedstbetalte på Atletico-holdet.

Derudover skulle der have været uenigheder i familien omkring et skifte til Barcelona, og det blev altså en fordel for den spanske hovedstadsklub. Dermed lader det til, at han bliver og skal være den helt store figur i 'Rojiblanco-projektet', og folk i klubben fra øverst til nederst i klubbens hierarki har forsøgt at overtale ham til at blive.

I den seneste tid har der været meldinger om, at hvis ikke Barcelona kan få Griezmann, så vil de prøve med danske Christian Eriksen i stedet for.

Pressemødet foregår klokken 14.30.