Emil Scheel skifter fra SønderjyskE til Viborg FF
Foto: Viborg FF
Superliga

Emil Scheel skifter fra SønderjyskE til Viborg FF

Emil Scheel bytter SønderjyskE ud med Viborg FF.

Emil Scheel bytter Superligaen og SønderjyskE ud med NordicBet Ligaen og Viborg FF. Klubben fra domkirkebyen har tirsdag præsenteret den tidligere Silkeborg-spiller på en tre-årig aftale, og dermed får Viborg en mærkbar forstærkning forud for den kommende sæson, hvor klubben håber at sikre oprykning til landets bedste række.

28-årige Emil Scheel har spillet 103 kampe i Superligaen, men nu rykker han altså en tur ned på anden klasse for at få mere kontinuerligt spilletid.

- Jeg kender Viborg som en stor og traditionsrig klub, som ikke er, hvor man ønsker at være lige nu, men som har ambitioner om at vende tilbage til Superligaen, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse, og føler, at det er den helt rigtige beslutning for mig og min karriere.

- Jeg håber på at få en vigtig rolle på holdet, hvor jeg kan bidrage med min erfaring. Det, vi skal i gang med nu, har jeg prøvet tre gange tidligere. I min tid i Silkeborg havde jeg en stor aktie i to oprykninger med mål og assists, og det er også, hvad jeg skal finde frem igen her, siger Emil Scheel til Viborg FF's hjemmeside.

Den jyske klub er glad for aftalen med Emil Scheel.

- Emil er en rigtig stærk og dynamisk midtbanespiller, som både er teknisk dygtig og har stor løbekapacitet, og det er helt afgjort en spiller, som vi forventer os meget af. Han er en offensiv type, der har et fantastisk spark, og så er han klar til at tage ansvar her. Han ved, hvad det drejer sig om, og samtidig har han udtrykt en stor sult for at komme til vores klub og blive en del af projektet, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Jesper Larsen.

Emil Scheel spillede 27 kampe for SønderjyskE i den forgangne sæson.