AGF i storsejr over HSV: Hattrick af Ankersen

Jakob Ankersen løb med det meste af opmærksomheden, da AGF vandt med imponerende 5-1 over den tyske traditionsklub HSV.

AGF fik en ordenlig skalp fredag eftermiddag, da Superliga-klubben spillede træningskamp mod HSV, der i sidste sæson rykkede ud af Bundesligaen efter 55 år i den bedste tyske række.

Det blev nemlig til en storsejr på 5-1 til Aarhus-klubben i en kamp, der i særdeleshed blev afgjort i første halvleg, hvor AGF satte fire af sine scoringer i kassen, som altså ledte til den fine sejr over tyskerne.

Allerede efter 11 minutter kom AGF foran efter et direkte frisparksmål af Jesper Juelsgård, og bare fire minutter efter var føringen fordoblet, da Kasper Junker blev sendt i dybden, hvorefter han scorede.

Junker var igen en central spiller ved målet til 3-0, da han lagde op til målet, som denne gang blev signeret af Jakob Ankersen. Minutter efter udspillede det samme samarbejde sig igen, hvor det denne gang endte med et hovedstødsmål af Ankersen.

I anden halvleg blev det en del mindre målrigt, men blot et par minutter efter pausen kunne HSV score deres mål i kampen - og med et kvarter tilbage blev der dømt straffe til AGF, hvor Jakob Ankersen fuldendte sit hattrick.

Superligaen er nu lige om hjørnet for AGF, der møder de danske mestre fra FC Midtjylland på udebane i den første ligakamp i den nye sæson.