Marcondes på måltavlen for første gang for Brentford
Foto: Getty Images
Premier League

Marcondes på måltavlen for første gang for Brentford

Emiliano Marcondes fik bolden i kassen for første gang i Brentford-trøjen lørdag, da de mødte Shrewsbury i en testkamp.

Den danske offensivspiller Emiliano Marcondes havde fremragende gang i målscoringen, da han spillede for FC Nordsjælland. Det blev dog dæmpet en hel del, da han skiftede de danske baner ud med de engelske for Brentford.

Her blev det ikke til en eneste scoring fra danskeren i hans første halvsæson i klubben, men nu er det lykkes for ham at komme på tavlen. Det skete i en træningskamp mod Shrewsbury lørdag eftermiddag.

Det var tilmed sejrsmålet i kampen, der endte med 3-2 til Brentford. Emiliano Marcondes scoring kom desuden efter en stærk indsats i kampen, og han fik bolden over stregen efter 81 minutter af kampen, da Ali Coote serverede den fra højresiden, hvorefter Marcondes kunne score fra tæt hold.

De øvrige målscorere for Brentford var Forss samt et selvmål af Nsiala. Shrewsburys scoringer kom fra Okenabirhie og Amadi-Holloway.

Brentford mangler nu kun én testkamp mod Watford, hvorefter de spiller deres første kamp i den kommende sæson af den engelske Championship. Her skal de møde Rotherham, hvor det altså kan være en Marcondes med mål i støvlerne, der kommer med.

I Marcondes' sidste halvandet år af sin tid i FC Nordsjælland blev det til 29 scoringer i den danske Superliga.