Video : Tipsbladet
Superliga

Allan Kuhn: Først og fremmest skal Hobro overleve i Superligaen

Det altoverskyggende mål for Hobro IK er at forblive i Superligaen. Dernæst kan cheftræner Allan Kuhn tænke på at udvikle unge spillere og på sin egen karriere.

Tre kampe inde i Superliga-sæsonen har 13 ud af 14 hold fået point. Det eneste, der ikke har, er Hobro IK med den nye cheftræner, Allan Kuhn, i spidsen. 

Det har med andre ord været en tung begyndelse for den tidligere mestertræner med Malmö FF, men Kuhn har kun øje på ét mål i første omgang: Hobro skal fortsat være en del af Danmarks fineste fodboldselskab.

- Først og fremmest skal Hobro forblive en Superliga-klub. Det har den været i fire af de sidste fem sæsoner, og kan jeg bidrage til det og så få flyttet den i den rigtige retning længere henne, så ville det være fantastisk for mig. Så får vi se. Hvis jeg kan udvikle en masse spillere her, få solgt en masse spillere, og vi kan spille noget interessant fodbold, så vil der også være nogle, der kigger min vej, siger Allan Kuhn til Canal 9.

Se hele interviewet med Hobro-træneren, der også fortæller om sin tid i AaB, FC Midtjylland og Malmö, i videoen i toppen af artiklen.