Dagens Double: David Nielsen i ny jerndefensiv
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: David Nielsen i ny jerndefensiv

David Nielsen ventes at fastholde sin defensive stil, når FC København gæster Aarhus denne søndag. I det engelske skal Manchester United forsøge at revanchere sidste sæsons nederlag på The Amex.

Spilstop 16:00
AGF - FCK: Under 2,5 mål
Odds 2,00 ved 888sport

Spilstop 17:00
Brighton – Manchester United: 2-tallet
Odds 1,78 ved 888sport

Samlet odds: 3,56 ved 888sport

Defensive David Nielsen og AGF får besøg af FC København i denne runde, og vi regner ikke med at se noget festfyrværkeri. Århusianerne er gået under linjen på 2,5 mål i samtlige deres fem foregående ligakampe, og det er jernforsvaret, der er holdets primære styrke.

FCK er ubesejret mod AGF i vanvittige 21 kampe, så man kan ikke klandre David Nielsen for at stille sig tilfreds med et enkelt point her. Københavnerne vil imidlertid komme efter sejren, boostet af deres flotte stime, der nu tæller otte sejre på stribe.

Selvom FCK er meget offensivt kompetente, har vi svært ved at se en målfest. 10 af holdenes 10 seneste indbyrdes Superliga-kampe i Aarhus er endt med under 2,5 mål – og vi synes, at en gentagelse er velbetalt.

Manchester United slap fra deres åbningskamp mod Leicester med 2-1-sejr og tre point. Nu går turen til Brighton, hvor man tabte med 1-0 i sidste sæson. Gentagelse? Næppe.
Brighton så skidt ud i deres indledende 2-0-nederlag til Watford, og de skal løfte niveauet markant for at matche Jose Mourinhos stærkere individualister her.

Der forekommer fortsat cirkus-tilstande og mundhuggerier i United-lejren, men kvaliteten er så stor, at det bør række til tre point igen. Flere spillere, blandt andre Romelu Lukaku, er på vej tilbage.

Leveret af SpilXperten.com.