Video : Tipsbladet
Landshold

Skrtel: Havde ikke troet at det var amatører

Den slovakiske anfører havde ros tilovers for de danske spillere efter kampen.

Det er ikke kun danskerne, der var positivt overraskede over onsdagens vikarierende landsholds præstation i kampen mod Slovakiet.

Også modstanderens anfører Martin Skrtel var imponeret over de danske spillere, som rejser fra stadion med et 3-0 nederlag i baggagen. Skrtel fortalte efter kampen, at det var en sværere kamp end mod de lavt rangerede landshold som Lichtenstein og San Marino - to nationer, som slovakkerne har slået 7-0 tidligere. Det skyldtes i høj grad, at inden viste noget om de danske spillere, og det derfor var svært at sætte sig mentalt op til kampen.

Anføreren anerkendte også, at der var masser af talent på det danske hold. Og svaret var klart, da han blev spurgt om, hvorvidt han havde vist, at det var et amatørhold, han spilede imod, hvis ingen havde fortalt ham det:

- Nej, det ville jeg ikke. De viste store evner og kvalitet, og de kan være stolte. Det var en svær situation for dem, sagde Skrtel til Kanal 5 efter kampen.

Slovakken ærgrede sig samtidig over, at det ikke lykkedes hjemmeholdet at score flere mål i kampen, selvom han også anerkendte, at danskerne kunne have scoret.