Video : Tipsbladet
Superliga

Ny Brøndby-mand: Mit mål er ikke at blive i Superligaen

Nikolai Laursen håber på at kunne få et udlandsophold mere, men i første omgang nyder han tiden i Brøndby IF.

For tre år siden fløj Nikolai Laursen til udlandet og skrev kontrakt med PSV Eindhoven, men her slog han aldrig igennem, så nu er den 20-årige angriber tilbage i Superligaen hos Brøndby IF.

Her har Laursen indtil videre været i aktion tre gange, hvilket har ført et enkelt mål og en assist med sig, og han håber på at kunne finde et niveau frem, så han på et tidspunkt igen kan komme til udlandet. Lige nu er han dog glad for at være i Brøndby IF.

- Mit mål er ikke at blive i Superligaen i resten af min karriere. Men det er et nødvendigt skridt for at nå videre i min udvikling. Det er dejligt at komme hjem, og jeg kender klubben, men det ville ikke have gjort mig noget, hvis jeg var et andet sted. Jeg gik efter min mavefornemmelse og valgte Brøndby, fordi det føltes bedst.

- Jeg vil gerne lægge endnu mere på mit spil og blive en mere komplet spiller. Det gjorde også en del, at de var så interesserede i mig, som de var. Det fik mig virkelig med på den, og det gav mig lyst til at skifte, siger Nikolai Laursen til Ekstra Bladet.

Nikolai Laursen er på lejeophold i Brøndby IF, men han siger selv, at han aldrig vil sige nej til at blive i klubben.