Klopp indrømmer blankt: Vi var ikke gode nok
Foto: Francesco Pecoraro/Getty Images
Champions League

Klopp indrømmer blankt: Vi var ikke gode nok

Liverpool havde ikke et eneste skud indenfor målrammen mod Napoli. Noget, der bekræfter manager Jürgen Klopp i, at holdet ganske enkelt ikke var gode nok

Det var ikke ufortjent, at Liverpool måtte se Napoli løbe med de tre point i Champions League onsdag aften. Jürgen Klopps mandskab havde været på hælene hele kampen, og man kan næsten undre sig over, at det først  var i kampens sidste minut, at Napoli fik scoret det afgørende mål.

Liverpool var nemlig tæt på at slippe fra Stadio San Paolo med det ene point, men det ved træner Jürgen Klopp godt, ikke ville være et fair resultat. Han indrømmer ifølge engelske Sky Sports, at han udmærket godt ved, hvem der var det bedste hold på banen.

- Ingen skud på mål. Jeg kan ikke huske, hvornår det sidst er sket. Jeg mener, vi selv er skyld i det, for vi kan spille meget bedre. Nul skud på mål er ikke nok. De havde en god kamp, det havde vi ikke. Derfor fortjente de også de tre point.

Til den interesserede kan det oplyses, at sidste gang Liverpool havde en kamp uden et eneste skud på mål, var for mere end 12 år siden, nemlig i februar 2006 mod Benfica.

Det kan Jürgen Klopp dog ikke bruge til noget. Nu skal han kigge kampen igennem for at analysere sig frem til, hvad der gik galt. Men han ved godt, at han også selv har et ansvar.

- En stor del af præstationen var helt sikkert min fejl, men jeg er nødt til at bruge mindst en aften på at se kampen igennem finde problemet. Men det så i hvert fald ikke ud, som det skulle. Jeg er ret sikker på, at fejlen vil vise sig, og så vil vil løse den. Men i aften (i går, red.) var ikke godt nok, og du taber som regel, som du ikke er god nok.

Med nederlaget har Liverpoll tre point for to kampe, sammen antal point som Paris Saint-Germain. Gruppen toppes af netop Napoli med fire point. I næste runde skal Liverpool møde serbiske Røde Stjerne på hjemmebane. Først skal de dog lige igennem weekendens storkamp i Premier League, hvor de forsvarende mestre fra Manchester City kommer til Anfield.