Video : Tipsbladet
La Liga

Avis: Begejstret manager vil beholde Andrew Hjulsager

Andrew Hjulsager imponerer Celta Vigos træner, der derfor har beordret alle transferplaner skrinlagt.

Andrew Hjulsager lignede en færdig mand i Celta Vigo i sommer, og massive rygter sendte den tidligere Brøndby-spiller hjem til Danmark, hvor der angiveligt var interesse fra både FC Midtjylland og de blå-gule. Et skifte blev dog aldrig til noget, og så trak det op til et meget langt efterår for offensivspilleren.

Sådan startede det også for Andrew Hjulsager, men danskeren tog kampen op i Celta Vigo, og mod slutningen af 2018 fik han kæmpet sig ind i varmen og leverede nogle meget solide indhop med blandt andet tre assists i La Liga til følge.

12. november byttede Celta Vigo ud på trænerposten, da Antonio Mohamed blev fyret og afløst af Miguel Cardoso, og han har et godt øje til Hjulsager.

Lokalavisen Faro de Vigo skriver, at Cardoso er meget begejstret for den indsats, han ser hver dag til træning fra Andrew Hjulsager, og han ser danskeren som en god mand at have i truppen. Derfor har han bremset de transferplaner, der var med den tidligere Brøndby-spiller. 

Andrew Hjulsager har været på banen i otte kampe for Celta Vigo i denne sæson, hvoraf de to har været i Copa del Rey. Han var i starten af 2018 udlejet til Granada uden den store succes.

Hjulsagers kontrakt med Celta Vigo løber frem til sommeren 2020.