Willian blev helten i Chelseas sejr over Newcastle

Brasilianske Willian leverede et fornemt mål til 2-1, som også blev kampens resultat, da Chelsea vandt over Newcastle.

Det kan godt være, at det ikke lige ligger til, at Chelsea bliver engelske mestre i denne sæson, men de øvrige placeringer i toppen af Premier League har de bestemt en god chance for at snuppe.

Lørdag aften blev det til en 2-1-sejr over bundholdet Newcastle, som cementerer deres position som nummer fire endnu mere efter Arsenal tidligere på dagen tabte med 0-1 til West Ham.

Chelsea kom foran med 1-0 mod Newcastle efter bare ni minutters spil, da spanske Pedro fik vippet bolden over den tidligere EfB-keeper Martin Dubravka efter en lægger fremlægning af David Luiz.

Men med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid fik gæsterne på Stamford Bridge bragt balance i regnskabet, da Ritchie sparkede et præcist hjørnespark ind i feltet til irske Ciaran Clark, som pandede bolden i netmaskerne til 1-1.

I anden halvleg var det tydeligt, at det var Chelsea, der havde evnerne til at bringe mest ind i kampen, og godt et kvarter efter pausen sørgede Willian for, at Chelsea nok engang kom foran i kampen, da han førte bolden sikkert i mål fra venstresiden af feltet med at spark med højrefoden.

Sejren betyder, at Chelsea er på fjerdepladsen med ét point op til Tottenham på tredjepladsen og tre op til Manchester City på andenpladsen. Tottenham spiller søndag mod Manchester United, mens City skal møde Wolverhampton på mandag.

Næste opgave for Chelsea i Premier League er mod Arsenal.