Video : Tipsbladet
Superliga

Bænket Brøndby-stopper: Jeg vil tilbage på holdet

Hjörtur Hermannsson vil kæmpe sig tilbage i startopstillingen i Brøndby IF.

Brøndby IF råder over midtstopperne Hjörtur Hermannsson, Joel Kabongo, Beneditk Röcker og Paulus Arajuuri, og af den nævnte kvartet er det Hermannsson, der har fået færrest minutter i Superligaen. Islændingen var blot på banen i otte af efterårets 20 kampe.

Det står i kontrast til sidste sæson, hvor Hjörtur Hermannsson fik masser af spilletid for de danske vicemestre, og da Brøndby forlængede kontrakten med islændingen i juni, signalerede det også en tiltro til forsvarsspilleren. 

Den manglende spilletid får dog ikke i første omgang Brøndby-spilleren til at ryste på hånden.

- Jeg har siddet mere på bænken, end jeg havde ønsket. Det seneste halve år har ikke budt på den mængde spilletid, jeg havde forestillet mig. Det betyder ikke, at jeg giver op - nu handler det om at komme tilbage på holdet, og hvis det ikke sker, må jeg kigge på mine muligheder, siger Hjörtur Hermannsson til Fotbolti.net.

Da tipsbladet.dk talte med Hjörtur Hermannssons agent, Olafur Gardarsson, i slutningen af november, var meldingen også, at der ikke umiddelbart er planer om et klubskifte i dette transfervindue.

- Måske dukker der noget nyt op i nærmeste fremtid. Januars transfervindue er lige om hjørnet, så vi må se, hvad der sker, men jeg tror, det mest sandsynlige er, at han bliver i Brøndby i hvert fald frem til sommer. Det skal jeg have en snak med klubben om. Først og fremmest fokuserer Hjörtur på at spille lidt flere kampe, lød det fra agenten.

Islændingen, der har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2021, havde i sommer mulighed for at skifte til FC Akhmat Grozny, men Hermannsson ønskede ikke at tage til russisk fodbold. 

Hjörtur Hermannsson kom til Brøndby IF fra PSV Eindhoven.