Video : Tipsbladet
Superliga

Esbjerg sender forsvarstalent på nyt lejeophold i 2. division

Den 20-årige forsvarsspiller Jeppe Schultz bliver lejet ud til 2. divisionsklubben FC Sydvest. Det oplyser Esbjerg fB på klubbens hjemmeside.

20-årige Jeppe Schultz har i dette efterår været på leje i 2. divisionsklubben Kolding IF, men er ved årsskiftet vendt tilbage til Esbjerg fB.

Nu sender klubben dog det unge forsvarstalent på leje igen. 

Jeppe Schultz skal nemlig i det kommende forår tørne ud for FC Sydvest, der også spiller i 2. division. Det meddeler Superliga-klubben på sin hjemmeside:

- Jeppe har altid vist et stort potentiale på ungdomssiden og vi ved, han har nogle spændende kvaliteter, men nu handler det om, at han skal tage det næste skridt og få løftet sit spil.

- Vi har et godt samarbejde med FC Sydvest, hvor Hans Henrik Andreasen er cheftræner, så det er en rigtig god mulighed for alle parter. Vi er selvfølgelig alle interesserede i, at Jeppe får spillet mange kampe henover foråret, siger Esbjerg fB's ungdomselitechef, Niels Erik Søndergård.

Også den unge midtstopper er glad for udlejningen: 

- Det er altid spændende at prøve noget nyt og møde nye mennesker, så det ser jeg selvfølgelig frem til. Nu har jeg haft seks gode måneder uden skader og trænet godt, men jeg mangler at bygge på i forhold til kampformen, siger Jeppe Schultz, der i dette efterår kun har spillet 84 minutter fordelt på tre kampe for Kolding IF på grund af en tidligere skade. 

Den unge forsvarsspiller har kontrakt med Esbjerg fB til sommeren 2020.