Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester City sejrede sikkert mod Huddersfield

Manchester City havde ingen problemer med at sikre en sejr over Huddersfield, der var uden Mathias 'Zanka' Jørgensen.

Manchester City havde ingen problemer med at besejre Huddersfield søndag eftermiddag, hvor det blev til en sikker 3-0-sejr. 

Opgøret var Mark Hudsons første som trænervikar for Huddersfield, og han forsøgte at sætte sit præg på holdet ved blandt andet at sende Mathias ’Zanka’ Jørgensen på bænken for første gang i en Premier League-kamp, siden han kom til Huddersfield, og erstatte ham med Terrence Kongolo. 

Den ændring løste imidlertid ikke Huddersfields defensive problemer, og allerede efter 18 minutter sendte Danilo Manchester City på sejrskurs med et langskud, der blev rettet af.

Manchester City kom også yderligere foran, men de måtte vente indtil anden halvleg, før det blev tilfældet, men så gik det også stærkt.

Efter 54 minutter sendte Leroy Sane et indlæg ind i boksen, hvor Raheem Sterling headede bolden i mål, og blot to minutter efter var Sane i målscorerrollen. Han trillede køligt bolden forbi Jonas Lössl i Huddersfield-målet efter et hurtigt angreb.

Det blev kampens sidste mål, og med 3-0-sejren holder Manchester City trit med Liverpool i toppen af Premier League, hvor Liverpool i øjeblikket er fire point foran Manchester City efter 23 runder.