Video : Tipsbladet
Ligue 1

PSG bekræfter fodskade til Neymar

Neymar gamle skade i foden er blusset op igen.

Der var dårligt nyt for Paris Saint-Germain, da de onsdag aften spillede sig videre i Coupe de France med en 2-0-sejr over Strasbourg.

For selv om de nu er klar er til 1/8-finalerne, måtte den brasilianske superstjerne Neymar udgå efter en times spil, og det skyldtes, at den skade, han døjede med i foråret 2018, er brudt op. Det bekræftede klubbens cheftræner, Thomas Tuchel, efter kampen ifølge BBC.

- Ney er bekymret fordi det er den samme fod, og det samme sted, fortalte Tuchel efter kampen.

På Paris Saint-Germains hjemmeside skriver de ligeledes, at der er tale om samme mellemfodsknogle, og at alle behandlingsmuligheder i øjeblikket overvejes.

- Indledende undersøgelser har afsløret en smertefuld gentagelse af hans skade på mellemfodsknoglen på hans højre fod. Behandlingen af denne skade vil afhænge af, hvordan den udvikler sig i løbet af de næste par dage. Alle muligheder kan overvejes på nuværende tidspunkt, meddeler klubben.

Da Neymar i 2018 havde brækket mellemfodsknoglen missede han 15 kampe fordelt på forskellige turneringer.

En potentiel skade kan betyde, at han må sidde over, når Paris Saint-Germain møder Manchester United i 1/8-finalerne i Champions League. De to klubber spiller det første af to opgør den 12. februar i Manchester. Til det opgør er midtbaneprofilen Marco Veratti i forvejen tvivlsom.