Video : Tipsbladet
Superliga

FCN-målscorer: Hobro pakkede sig bare

Nicklas Strunck mener ikke, at Hobro IK havde meget at byde ind med mod FC Nordsjælland.

Det var en sikker sejr, som FC Nordsjælland tidligere på dagen tog, da de vandt 2-1 over Hobro IK. Hjemmebaneholdet dominerede kampen og kom lige inden pausen foran på mål af Nicklas Strunck, der nettede for anden gang i sæsonen.

Mod slutningen af kampen fordoblede Andreas Skov Olsen føringen, og så gjorde det det mindre, at Hobro IK, der gennem hele kampen havde været ufarlige, reducerede til 2-1 i overtiden.

– Jeg synes også, vores sejr var helt fortjent, for vi skabte igen en masse målchancer. Og det er stærkt mod et hold som Hobro. De pakkede sig bare og kørte kun på kontraspil, siger Nicklas Strunck til klubbens hjemmeside.

FC Nordsjælland afprøvede i dagens anledning en ny taktik, hvor de i bagkæden på tre mand havde to normale backs placeret.

– Jeg synes, hele holdet gjorde det godt. Det var en svær kamp, men det var tydeligt, at vi var godt forberedt på opgaven. Og det gav udbytte. Min opgave var at koncentrere mig om defensiven og gøre det simple. Vi skulle spille simpelt, men i højt tempo, og det lykkedes det meste af tiden, siger Abdul Mumin.

FC Nordsjælland har nu 28 point og ligger på kanten af top seks.