OB sikrede smal sejr over Vejle

OB løb med alle tre point efter en smal sejr over Vejle Boldklub.

OB tog deres første point i foråret, da de søndag eftermiddag slog Vejle Boldklub 1-0 på hjemmebane.

Fra opgørets første fløjt var det tydeligt, at OB havde noget at revanchere efter 6-1-nederlaget til FC København i sidste runde. De var yderst opsatte og kom til adskillige chancer ved Bashkim Kadrii, AK Jacobsen og Casper Nielsen i kampens indledning.

Vejle fik kæmpet sig bedre med ind i opgøret, som halvlegen skred frem, men det var stadig OB, der stod for det meste. Og det var også de fynske værter, der kom foran kort før pausen.

Fem minutter før pausen to Jens Jakob Thomasen en flot tur til baglinjen med, inden han spillede bolden skråt tilbage til backen Jacob Barrett Laursen, som sikkert sendte den i Vejle-målet til 1-0.

Efter pausen fortsatte det med at være et opgør med chancer til begge mandskaber, og den største tilfaldt Jeppe Tverskov knap et kvarter minutter inde i anden halvleg. Bolden faldt for fødderne af OB-profilen i det lille felt, men han sparkede bolden langt over mål.

Vejle kom også tæt på en scoring efter 65 minutter, da Melker Hallberg bragede et frispark på træværket.

I kampens sidste halvdel var det i høj grad Vejle, der sad på opgøret, og en indskiftning af Vladlen Yurchenko gav dem et frisk pust på midtbanen. Det lykkedes dog ikke for gæsterne at bringe balance i regnskabet, og OB sikrede alle tre point. Det betyder, at OB rykker op som nummer syv i Superligaen, mens Vejle Boldklub er nummer 12.