Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndbys sikkerhedschef opfordrer: Bliv hjemme fra Horsens

Der er intet udebaneafsnit til Brøndby IF, når holdet gæster Horsens på søndag, og klubbens sikkerhedschef henstiller til, at fans bliver hjemme. De vil blive afvist i døren.

Da Brøndby IF senest spillede i Horsens, var ikke alene udebaneafsnittet fyldt. Det var hele den ene langside, der for en dag var klædt i både gult og blåt. Men når Brøndby lægger vejen forbi Casa Arena på søndag, kommer der ikke til at være plads til klubbens fans.

Det er en del af straffen for, at nogle af dem løb på banen, efter holdet havde spillet 2-2 mod AC Horsens i næstsidste spillerunde i sidste sæson og reelt smidt mesterskabet. Derfor opfordrer Brøndbys sikkerhedschef nu til, at fans bliver helt hjemme.

- Vi både henstiller og opfordrer til, at Brøndby-fans ikke tager til Horsens og forsøger at komme ind og se kampen på Casa Arena. Det er en vigtig kamp for klubben, og derfor må og skal fokus være på det sportslige, siger sikkerhedschef Mickel Lauritsen til klubbens hjemmeside.

Horsens har for længst gjort det klart, at klubben vil gøre, hvad den kan for at afvise Brøndby-fans i døren. Direktør Kristian Nielsen sagde forleden til klubbens hjemmeside:

- Der vil ikke være et sektioneret udebaneafsnit til kampen, og der vil være ekstra visitationszoner, hvor Brøndbys fans vil blive afvist. Det er ikke tilladt at bære synlige kendetegn til støtte for Brøndby som for eksempel trøjer, halstørklæder, flag, kasketter eller lignende på stadion den dag, og vi vil gerne henstille til, at Brøndbys fans slet ikke køber billet til kampen.

Opgøret er ellers et vigtigt et af slagsen for Brøndby IF, der kæmper om en plads i top 6. Det ser aktuelt fint ud med en fjerdeplads og to point ned til FC Nordsjælland på syvendepladsen, og med en sejr i Horsens er den under alle omstændigheder hjemme.

Der er kickoff søndag klokken 17.