Video : Tipsbladet
Landshold

Abildgaard sikrede U21-landsholdet sejr over Frankrig

Det danske U21-landshold slår det franske U21-landshold på et mål af Oliver Abildgaard.

Det danske U21-landshold gæstede søndag aften et profilspækket fransk U21-landshold, der blandt havde Arsenals Mateo Guendouzi og Lyons Moussa Dembele med fra start, og her blev det til en dansk 1-0-sejr

Fra startfløjtet var der fart over feltet, og både franskmændene og de danske gæster kom frem til store chancer. Hos Danmark kom især Andreas Skov Olsen og Rasmus Nissen til et par gode chancer i starten, men de fandt ikke netmaskerne.

Efter den hektiske start kom der mere ro på kampen, men selvom begge hold kom til yderligere et par chancer, gik de to mandskaber til pause efter 45 målløse minutter.

Men efter pausen skulle der ikke gå lang tid, før netmaskerne blafrede.

I anden halvlegs tredje minut sendte Mathias Jensen et hjørnespark ind i boksen, hvor AaB-profilen Oliver Abildgaard kom højest og headede bolden i nettet.

Efterfølgende havde det danske mandskab flere chancer ved Anders Dreyer og indskiftede Jonas Wind, men det lykkedes ikke at udbygge føringen. I slutminutterne pressede franskmændene også på og fremtvang et par fine redninger fra Nicolai Iversen. 

Bolden endte dog slet ikke i nettet igen, og U21-landsholdet sikrede sig altså en flot sejr.    

Niels Frederiksens U21-landshold møder i juni Kroatien i en venskabskamp, før de tager hul på U21-EM i Italien og San Marino. Her er det danske landshold endt i pulje med Tyskland, Østrig og Serbien.

Sådan startede Danmark (4-3-3): Nicolai Iversen – Rasmus Nissen, Victor Nelsson, Jacob Rasmussen, Mads Valentin – Magnus Kofod, Mathias Jensen, Oliver Abildgaard – Andreas Skov Olsen, Marcus Ingvartsen, Anders Dreyer