Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndbys Mensah nyder tiltroen fra Retov

Brøndby IF's Kevin Mensah er meget glad for den tiltro, Martin Retov viser ham lige for tiden.

Kevin Mensah i den seneste uge spillet fuld tid to gange i træk for første gang i sin Brøndby-tid  I pokalsemifinalen mod AaB fik Mensah hele kampen på venstre back, mens han i søndagens pointdeling spillede hele opgøret på højre back. 

Det er således første gang siden Esbjerg-tiden i slutningen af 2016, at Mensah spiller fuld tid to gange i streg. Martin Retov sagde inden opgøret mod FC Nordsjælland, at han havde valgt det stærkeste hold, og den tiltro betyder meget for Kevin Mensah.

- Det er jo det, der er det vigtigste for mig. Både over for Retov, men også i høj grad over for mine holdkammerater. Det har været mit helt store mål at vise, at mine holdkammerater og trænerteamet kan stole på mig selvom det er en ny plads, udtaler Mensah til 3point.dk

Kevin Mensah missede hele efteråret med en skade, og med to kampe på fire dage, kunne man tro, at det sled hårdt på Mensah. Han nævner dog, at han føler sig mere frisk efter FC Nordsjælland-kampen end efter AaB-kampen i sidste uge. 

Næste opgave for Brøndby er en helt speciel en af slagsen. De tager nemlig i mod ærkerivalerne fra FC København på søndag.