Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tidligere Randers-målmand nyder livet i Sverige: Vil spille, til jeg er 40

Kevin Stuhr Ellegaard er kun 35 år gammel, men han satser på at fortsætter fem år endnu. Og han håber, at det kan blive i IF Elfsborg, som han betegner som sin klub.

I næste uge fylder Kevin Stuhr Ellegaard 36 år, og efter sæsonen har han og IF Elfsborg muligheden for at stoppe samarbejdet et år før kontraktudløb. Det kunne ligne et oplagt tidspunkt at stoppe karrieren, men den danske målmand fortsætter allerhelst i flere år endnu.

Stuhr Ellegaard rundede i vinter syv sæsoner hos Elfsborg, men intet tyder på, at han er ved at have fået nok. Tværtimod vil han ikke bare fortsætte karriere; han vil fortsætte den i Elfsborg.

- Jeg vil forlænge min kontrakt. Jeg har sagt det før: Elfsborg er min klub, og det er her, jeg vil være. Jeg håber, at vi kan gå videre med det til sommer, og at jeg ikke behøver at vente til sidste øjeblik. Jeg smiler hver dag, og jeg føler mig ikke det mindste slidt. Jeg tror, jeg spiller, til jeg er 40, siger han til Borås Tidning.

Lokalavisen skriver desuden, at Kevin Stuhr Ellegaards kontrakt som udgangspunkt løber til udgangen af 2020, men at parterne har en klausul, der kan ophæve kontrakten et år tidligere. Klubbens sportschef, Stefan Andreasson, tager dog udgangspunkt i, at danskeren i hvert fald har halvandet år tilbage af kontrakten.

- Vi har en god dialog med Kevin og hans agent. Vi har en aftale, som også gælder næste år, og hvis ingen af parterne vil noget andet, så forholder vi os til det, siger han.

Kevin Stuhr Ellegaard er trods sin fremskredne alder stadig fast mand i Elfsborg, hvor han også bærer anførerbindet. Holdet indtager aktuelt ottendepladsen i Allsvenskan.