Video : Tipsbladet
Superliga

Amini brækkede kæben på ny AGF-spiller: Livet går videre

Nicolai Poulsen fortæller, at han er kommet videre efter en grim episode for tre år siden med Mustafa Amini.

Nicolai Poulsen har haft sin første træning i AGF, og her var der gensyn med en gammel kending – på godt og ondt.

Tilbage i 2016 var Nicolai Poulsen udtaget til OL, men i en kamp mellem Randers og AGF gik det galt for midtbanespilleren, der fik hård medfart af sin tidligere holdkammerat, Mustafa Amini. Det resulterede i en hjernerystelse og en brækket kæbe.

Efterfølgende lagde Nicolai Poulsen ikke skjul på, at han var meget bitter på australieren, og han ønskede ikke at snakke med sin tidligere holdkammerat.

Nu skal de to igen spille sammen, og de kan komme til at udgøre den centrale midtbane for AGF fremover, og derfor slår Nicolai Poulsen nu også fast, at han er kommet videre.

- Selvfølgelig var jeg efterfølgende en bitter mand, der er fra min side ikke mere. Livet går videre. Det skal siges, at jeg fungerede fint med Amini, da vi spillede sammen i Randers. Kan vi få det spil op at køre igen, ser det spændende ud, fortæller Nicolai Poulsen til B.T.

Hos AGF er cheftræner David Nielsen godt klar over midtbanespillernes fortid, men han bekymrer sig ingenlunde om, at det skal blive i problem i den aarhusianske klub fremadrettet.