Video : Tipsbladet
Superliga

EfB-back før Superliga-åbner mod FCM: Vi er kommet tættere på dem

Ifølge Jesper Lauridsen er der ingen tvivl om, at FC Midtjylland er svære at slå, når de rammer niveau, men samtidig mener han, at vestjyderne er kommet tættere på ulvene.

På fredag danner MCH Arena rammerne for den første kamp i den nye sæson af Superligaen. Her tager FC Midtjylland i mod gæsterne fra Esbjerg, og der er nok ikke nogen tvivl om, at hjemmeholdet på forhånd er favoritter til at løbe med sejren. 

Men selvom FC Midtjylland på papiret ser stærkere ud, så har de haft problemer med at slå Esbjerg, der ikke har tabt til FCM i næsten et år. Og det er der en grund til ifølge den 28-årige venstreback Jesper Lauridsen. Han mener nemlig, at vestjyderne er rykket tættere på midtjydernes niveau. 

- Der er stadig ingen tvivl om, at hvis de rammer niveau, er de meget svære at slå, men jeg synes, vi er kommet tættere på dem. Vi er blevet klogere, og vi ved, hvor vi kan ramme dem, siger han ifølge JydskeVestkysten.

Jesper Lauridsen forklarer Esbjergs stigende niveau med, at der er kommet ro på alle fronter i klubben, hvor der førhen har været mange forskellige meninger om blandt andet spillestil, hvilket har forvirring i spillertruppen. 

FC Midtjylland - Esbjerg fløjtes i gang klokken 19:00 på fredag.