Video : Tipsbladet
La Liga

Braithwaite: Man kan være en gud den ene dag og djævel dagen efter

Leganes-dansker Martin Braithwaite forlod Middlesbrough i sommer, og han ser tilbage på en svær tid i den engelske klub.

Han er kommet permanent til det spanske, den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite, og dermed skal han ikke længere tænke på, hvad der kom skal ske i fremtiden.

For det var en del af overvejelserne, da han i foråret var udlejet til den spanske klub. Braithwaite fik ikke just rosende ord med på vejen af nu tidligere træner Tony Pulis, der storkritiserede danskeren og i bund og grund kaldte ham doven og utaknemmelig.

Braithwaite, 28 år, fik også nogle fans på nakken - ikke mindst på sociale medier - men den tidligere Esbjerg-spiller bruger ikke mange ressourcer på det.

- Hvis du kender dig selv, og du er i balance, så ved du, hvordan du er som person. Hvis du opfører dig dårligt, så ved du det godt. Men jeg har været professionel i Middlesbrough og altid arbejdet sindssygt hårdt. Du kan være en gud den ene dag og en djævel dagen efter. Det er en del af spillet, siger Martin Braithwaite til Jyllands-Posten om de mange meninger i offentligheden.

Braithwaite skiftede til "Boro" i sommeren 2017 fra franske Toulouse, men danskeren kom hurtigt til at lide under, at klubben ansatte Tony Pulis. Pulis' varemærke er lange bolde, hvor Braithwaite ikke har sin force i hovedspillet.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Tony Pulis kritiserer spillere. Det har han gjort før - ofte når spilleren har et ønske om at forlade den klub, Pulis er i spidsen for.

Siden fulgte først et lejemål i Bordeaux i foråret 2018, inden han i foråret 2019 var i Leganes, som altså også endte med at købe Braithwaite fri af Middlesbrough.

Danskeren har inditl videre scoret en enkelt gang i tre kampe for Leganes.