Video : Tipsbladet
Superliga

Hovedskadet AaB-profil: Jeg er rask og har ingen problemer længere

Tom van Weert havde ikke spillet fodboldkamp i over en måned, da han startede inde i AaB's pokalsejr i går. Han er fri for symptomer igen.

Han var ellers lige kommet i gang med at score mål igen i denne sæson, men så kom Tom van Weert galt af sted mod FC Midtjylland. Indtil i går havde han ikke været på banen i over en måned på grund af den hovedskade, han pådrog sig i august, men da AaB mødte Nørresundby FB i pokalturneringen, gik van Weert først på banen med anførerbindet om armen.

Han kom ganske vist ikke på måltavlen, den hollandske angriber, men kampen bekræftede ham i, at han nærmer sig topformen. Første vigtige skridt har han taget: Symptomerne er væk.

Læs også:Pokalopstillinger: Jovanovic gør comeback for AGF, Thelander starter for AaB

- Jeg har trænet med de sidste par uger, og det går helt fint. Jeg er rask og har ingen problemer længere. Jeg får kun lidt behandlinger for nakken, men det er naturligt, efter så hårdt et slag, siger Tom van Weert til Nordjyske.

Den 29-årige AaB'er scorede to mål i Superligaens runde tre mod Silkeborg IF, inden han ugen efter slog hovedet mod FC Midtjylland. Da måtte han udgå i pausen og sad derefter på tribunen i to kampe og på bænken i yderligere to.

Mod Nørresundby fik han lige over en times spilletid, inden Mikkel Kaufmann ersattede ham. Det blev som nævnt ikke til mål, men det var heller ikke nødvendigt. AaB vandt 8-0 over det lokale Danmarksserie-hold.

Van Weert får chanen for også at spille Superliga-fodbold igen, når AaB gæster AGF. Det er på søndag.

Læs også:AaB-spids står foran snarligt comeback