Dagens Double: Roma presset til sejr
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Roma presset til sejr

Roma er tidligt i sæsonen allerede presset til at vinde. Vi tror de som minimum får et point med hjem fra Bologna.

Spilstop 15.00

Bologna - Roma 2 (asian dnb)

Odds 1,85 hos Bet365

Spilstop 18.30

Athletic Bilbao - Alaves, under 2,0 mål

Odds 1,95 hos Bet365

Samlet Odds: 3,6 hos Bet365

Både Bologna og Roma er ubesejrede efter tre runder i Serie A. Roma har dog spillet to uafgjorte, hvilket betyder de allerede nu er i en must win situation. Et pointtab igen vil sætte dem under stort pres den kommende tid og vil som minimum sætte dem ud af CL spillet for en stund. 

Bologna har gjort det fint og står med syv point. Med hjemmebane har de naturligvis en fordel. Mod Roma taler også at de var i aktion i torsdags i EL. Der blev dog sparet en smule rundt omkring på banen med spillere, de må derfor forventes at være relativt friske. Vi tager den konservative variant dnb, da vi så får pengene tilbage hvis kampen ender uafgjort.

Alaves er igen i år velorganiseret og knap så ivrigee efter at bringe ret mange spillere frem ad banen. Derudover har de gang i en masse boldflytteri når de er i boldbesiddelse. Målscoren efter fem kampe er beskedne 2-2. 

Bilbao er lidt den samme sang omend de tør lidt mere særligt på udebane, men de har det svært offensivt, og bliver defensive så snart de kommer foran. Bilbaos målscore er 4-1. Det er altså to hold der snitter 1,0 og 1,25 mål der mødes i Bilbao. Vi går efter under 2,0 mål og får pengene retur ved præcis to scoringer.