Video : Tipsbladet
Superliga

Datoen er klar: Bendtners biografi udkommer snart

Datoen er sat for Nicklas Bendtners kommende biograf, der udkommer i god tid til julehandlen.

Nicklas Bendtner trækker danske overskrifter som aldrig før med sit skifte til FC København og midt i al den forstærkede opmærksomhed omkring den tidligere danske landsholdsangriber udkommer nu hans biograf.

Biografen har Bendtner og forfatteren Rune Skyum-Nielsen tidligere fortalt var på vej, og nu ligger datoen fast. Bendtner-biografien rammer de danske boghandler den 5. november. Det fortæller Politikens Forlag i en pressemeddelse.

Her lyder det blandt andet om bogens indhold:

- Biografien handler blandt andet om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste.

Bogen er skrevet af forfatter og journalist Rune Skyum-Nielsen, der tidligere har skrevet longreads eller bøger om sangerinden Medina og den afdøde forfatter Jakob Ejersbo.

Skyum-Nielsen teasede senest for bogen på Twitter få minutter inden Nicklas Bendtners meget overraskende skifte til FC København i 11. time af transfervinduets sidste dag:

31-årige Nicklas Bendtner har spillet i blandt andet Arsenal, Juventus og Wolfsburg. Hans nuværende ophold i Superligaen er det første i karrieren, da han allerede som 16-årige blev hentet til Arsenal fra FCK’s ungdomsafdeling.