Video : Tipsbladet
Superliga

Rosted glæder sig til derby: Det skulle være helt sygt

Sigurd Rosted fra Brøndby kan mærke, at søndagens kamp mod FCK er helt speciel. Der er altid lidt ekstra på spil, når Brøndby møder FCK, siger han til Brøndbys hjemmeside.

Søndag eftermiddag klokken 14:00 skal Danmarks mest traditionsrige fodbold-opgør fløjtes i gang.

FCK gæster Vestegnen, og der er som altid i disse kampe garanti for fight og masser af intensitet. Opgøret er helt specielt, og ofte har fansnes opbakning til både Brøndby og FCK givet genlyd i resten af Europa.

Men det er ikke kun fansne, der ser frem til disse specielle kampe, hvor man udover tre point også kan sikre sig håneretten over rivalerne. Spillerne glæder sig i høj grad også - også selvom man nødvendigvis ikke har været en del af det før.

Brøndbys Sigurd Rosted har hørt meget godt om opgørene mellem de to rivaler, Brøndby og FCK, og glæder sig helt vildt til kampen fløjtes i gang:

Læs også:Tibbling glæder sig til at være sin skade kvit: Jeg er kommet langt

- Jeg har set og hørt om de her kampe, og jeg glæder mig meget til selv at være en del af det i dag. Det skulle være helt sygt, og der kommer helt sikkert masser af tryk på og opbakning fra tribunerne, siger Rosted til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

- Man kan helt klart mærke på stemningen til træningen og i omklædningsrummet, at det er en speciel kamp, vi skal spille. Derbyet skulle være en tak større end det, jeg oplevede i Belgien. Det var selvfølgelig nogle store kampe, vi spillede med Gent mod Club Brugge, men hvad jeg har set og hørt er, at de her kampe mod FC København er på et helt andet niveau, og det glæder jeg mig meget til at opleve.

Brøndbys Rosted pointerer også til Brøndbys hjemmeside, at det ikke kun er optakten til kampen, som er anderledes - det kribler også lidt ekstra i kroppen på en dag som denne:

Læs også:Maxsø om vaklende Brøndby-defensiv: Det bliver bedre

- Selvfølgelig kommer der lidt nerver, men det jo fordi, det er noget, man glæder sig til, så det er et godt tegn. Det er vigtigt, at man finder det helt rigtige spændingsniveau. Man er spændt, for det er jo en stor kamp med kæmpe betydning, men man skal passe på med ikke at blive for spændt. Det er svært, men man må prøve at finde den rigtige balance, siger Sigurd Rosted til Brøndbys hjemmeside.

Kampen mellem Brøndby og FCK fløjtes i gang klokken 14:00.

Læs også:Frustreret Mensah: Alt går galt mod et hold, vi skal slå