Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Gigantisk koks satte SønderjyskE i gang

Hvem var bedst og hvem var værst, da Esbjerg tog imod SønderjyskE?

Esbjerg - SønderjyskE 1-2 (0-0)
59' Mart Lieder
63´ Stefan Gartenmann
92´ Yuri Yakovenko

Kampens bedste:
Esbjerg:
Efter at Esbjerg-holdet havde spillet kollektivt skidt den første time, var det et friskt pust, at Mohammed Dauda blev skiftet ind i det 64. minut. Han formåede at sætte fart i spillet og udfordrer SønderjyskE-forsvaret. Efter at have været på banen i 10 minutter resulterede hans hurtige fødder også i, at SønderjyskE begik straffe mod ham. Desværre for Esbjerg misbrugte Joni Kauko ved at ramme overliggeren.

Læs også:Stor Esbjerg-fejl grundlægger Sønderjyskes sejr i Superligaen

SønderjyskE:
Rilwan Hassan truede konstant Esbjergs bagrum. Han var en trussel i det offensive, som Esbjerg hele tiden måtte forholde sig til. Hassan lykkedes også med at levere en assist til Stefan Gartenmann, der scorede SønderjskEs andet mål. Med dagens præstation ligner Rilwan Hassan en spiller, som FC Midtjylland sagtens kunne have gjort brug af i denne sæson.

Kampens værste:
I størstedelen af kampen var Rodolph Austin langt fra den værste Esbjerg-spiller i kampen. Men hans gigantiske koks, hvor han deciderede leverede en assist til Mart Lieder, giver ham titlen.

Læs også:SønderjysE fortsat uden stærk midtbanespiller

Kampens detalje:
Esbjerg Joni Kauko bankede Esbjergs straffe på overliggeren. Man kunne se på flere Esbjerg-spillere, hvor frustrerede de var over afbrænderen, Rodolph Austin sparkede eksempelvis ned i græsset, Og der gik efterfølgende flere minutter inden, at Esbjerg fik samlet sig og lagt et tryk på SønderjyskE.

Læs også:Lettet Riddersholm: Pokalen betyder meget for os i år

Læs også:Sådan gik det til, da SønderjyskE besejrede Esbjerg

Læs også:Se højdepunkterne: Esbjerg tabte i hård fight mod SønderjyskE